El Chelsea va derrotar sense complicacions el Hull City per 2-0 i es va retrobar amb la victòria després de perdre la seva condició d'invicte la setmana anterior al camp del Newcastle. Els blues es mantenen com a líders de la lliga anglesa, però només amb tres punts d'avantatge sobre el Manchester City, que ahir es va imposar per la mínima (0-1) al camp del Leicester gràcies a un solitari gol de Frank Lampard. Per la seva banda l'Arsenal va superar el Newcastle per 4-1 i es va situar a dos punts de la zona Champions, on es troba el West Ham que ahir va empatar al camp del Sunderland (1-1).

El Chelsa va aprofitar la seva superioritat sobre el Hull per sumar els tres punts sense problemes, gràcies als gols d'Eden Hazard i Diego Costa, que va posar fi a una ratxa de sequera golejadora que es va quedar en 461 minuts.

El City es va presentar al camp del Leicester sense Agüero ni Jovetic per lesió, i a l'escalfament es va lesionar Dzeko, fet que va obligar Pellegrini a fer jugar al jove espanyol Pozo, que va debutar a la Premier veient com Lampard donava els tres punts als citiziens. L'Arsenal va golejar per 4-1 al Newcastle amb un doblet del francès Oliver Giroud i un altre de l'asturià Santi Cazorla.