El Barça B va caure ahir davant el Mirandés per 1-3 en un partit en què els visitants van aprofitar la falta de contundència de la defensa blaugrana per sumar la victòria, amb dos gols d'Urko Vera i un de Pedro. El filial blaugrana va començar dominant el matx, però abans del quart d'hora ja va encaixar el primer gol, quan Urko Vera va deixar en evidència la falta de contundència aèria d'Edgar Ié i va superar Ortolá amb un remat de cap.

Els blaugrana es van llançar a l'atac amb la màgia de Halilovic i la potència d'Adama, però no va ser fins el minut 53 que van empatar, amb un gol de Dongou després d'una gran passada de Sandro. Però el Mirandés va fer entrar al camp a Pedro, que va ser decisiu marcant el segon gol i assistint pel tercer, obra d'Urko Vera.