El Remacat Súria es va desfer del Nou Badia, equip amb el que lluita a la meitat de la taula classificatòria. El partit va començar amb un bon ritme anotador. Els locals trobaven opcions en atac però el Nou Badia es mantenia en el marcador a base de triples, fins a 6 en el primer període. El començament del segon quart va ser de domini surienc. Amb un parcial d'11-0 els locals van arribar a escapar-se de 15 punts. Gràcies a això es va arribar al descans amb un 46-34.

A la represa, el Badia va sortir molt concentrat i va retallar les diferències. Els locals, però, van saber mantenir-se a base d'un gran encert des de la línia de tir lliure. El darrer quart va començar sense res decidit. Els visitants, conscients de les opcions que els quedaven van apretar fins apropar-se als 6 punts. El Súria va saber patir. Finalment, els jugadors locals van trobar la manera de penetrar la zona rival i es van emportar el matx per 12 punts de diferència.