El Reial Madrid va donar per tancada la ratxa de victòries consecutives en partits oficials després de perdre 2 a 1 a Mestalla davant el València, deixant amb 22 triomfs la nova marca del futbol estatal, quedant-se a dos de superar al Curitibia brasiler per entrar al llibre Guinness dels rècords.

El València va remuntar davant el Reial Madrid en un partit que va arribar al descans amb avantatge visitant, però que els locals van resoldre a força de tenacitat en el tram inicial del segon temps per obtenir la victòria. Un penal marcat per Cristiano Ronaldo va donar avantatge al Reial Madrid al començament d'una primera part de lleugera superioritat visitant, però dos gols de dos defenses, Barragán i Otamendi, van donar la volta al marcador i van donar els punts al València malgrat el domini absolut del conjunt madrileny en el darrer quart d'hora de joc.

Les forces van estar igualades en el tram inicial, sense que cap dels dos equips s'imposés sobre el rival, fins que en el minut 13 una mà de Negredo a l'àrea del seu equip va ser castigada amb penal i Cristiano Ronaldo, que va enganyar Diego Alves, va fer el 0-1. El gol visitant va donar pas a uns minuts de control del joc per part de l'equip madrileny, que van coincidir amb una fase de desconcert dels locals que, a més, van perdre Piatti per lesió. No era un partit de moltes ocasions, però en els últims compassos de la primera part, Barragán per als locals, Benzema pel Reial Madrid i un xut d'André Gomes que va anar al pal, haurien pogut variar el marcador, però la confrontació va arribar al descans amb avantatge visitant.