El Manchester City es va deixar ahir dos punts i el liderat de la lliga en la seva visita a Goodison Park en empatar (1-1) amb un combatiu Everton que havia perdut els seus quatre últims partits. Això ho va aprofitar el Chelsea de Mourinho per recuperar el liderat en solitari, després de superar per 2-0 al Newcastle, que va arribar a Londres sense entrenador, després que Alan Pardew marxés al Crystal Palace. També van somriure els seguidors del Liverpool, que van veure com sumaven un triomf per la mínima (0-1) al camp del Sunderland, tres punts necessaris en la seva lluita per entrar a Europa.

Mourinho va sorprendre fent dos canvis respecte l'onze habitual del Chelsea, amb l'entrada de Cech per Courtois a la porteria i Zouma per Cahill a l'eix de la defensa. El Newcastle va crear perill en la primera meitat, però van trobar a faltar el seu davanter Ppiss Cissé, a la Copa d'Àfrica. I els blues no van perdonar: abans del descans Oscar aprofitava una passada d'Ivanovic per obrir el marcador, i a la represa Diego Costa va sentenciar el matx.

El City no va poder mantenir el ritme del Chelsea, i tot i avançar-se amb un gol de Fernandinho van veure com Naismith igualava el partit i els feia perdre dos punts. També ahir, el Tottenham va caure al camp del Crystal Palace per 2-1 tot i avançar-se en el marcador.