El Manresa no va desaprofitar l'ocasió de sumar tres nous punts i mantenir-se a la segona posició amb la visita del cuer de la categoria, el Montcada. Tot i això, la victòria manresana va tenir poc lluïment sobretot pel bon treball defensiu dels visitants, que en tot moment van plantar cara, fins i tot amb el marcador desfavorable.

El partit va començar amb domini manresà però topant un i altre cop amb la muralla defensiva plantejada pel Montcada, molt tediosa i amb una gran despesa física. Només alguns xuts llunyans, a càrrec de Ribera (min 9 i 28), Lluís Clop (Mmn 31) o Enric Vallès (min 33) van posar en un cert perill la porteria defensada per Jaume.

I va ser precisament eu un llançament de falta molt ben executat per Enric Vallès que va servir al Manresa per obrir el marcador al minut 41, trencant d'aquesta forma el forrellat visitant en un moment psicològicament important. També el 2 a 0 va arribar en un moment clau de la confrontació. Només començar el segon temps, Ribera va assistir Noah i aquest en la primera pilota amb avantatge que tenia no va perdonar (2-0).