Un assaig aconseguit per Majós i la posterior transformació van donar al Manresa Rugbi Club una victòria a casa contra el Garrotxa (7-0) que el consolida a la zona mitjana de la classificació de Primera Divisió. Aquest resultat tan poc habitual demostra la predominança de les defenses sobre els atacs en un partit que va estar una estona detingut per la lesió d'un jugador de l'equip local.

L'equip olotí va imposar el seu joc, basat en la contundència i el pes de la seva davantera, a la primera meitat, va jugar molt curt i treballant els mauls de manera efectiva. El Manresa no trobava pilotes per castigar la zona de perill contrària i la poca eficàcia dels xutadors en els cops de càstig també va provocar que l'empat a zero es mantingués.

Triomf amb inferioritat

A la represa, el Manresa va quedar amb un home menys a causa d'una expulsió per faltes reiterades. Quan semblava que s'arribaria al final amb l'inhabitual empat a zero, els davanters bagencs van recuperar una pilota a dins de la línia de 22 contrària i van trenar una jugada que va acabar amb l'assaig de Majós, que va ser transformat posteriorment. Tot just a continuació, el col·legiat va determinar la finalització del duel.

Aquesta setmana, l'equip bagenc té jornada de descans i reprèn el calendari el cap de setmana següent amb una visita al camp dels Espartans de Granollers.