L'atleta de l'Avinent CA Manresa Eva Muñoz es va proclamar a Igualada campiona de Catalunya juvenil en marxa. La prova es va disputar en el transcurs del 83è Campionat de Catalunya de Marxa atlètica en ruta, organitzat pel CAI Petromiralles i amb la col·laboració de la federació catalana.

L'atleta manresana Eva Muñoz debutava en la distància dels 10.000 metres marxa, però això no va ser impediment perquè fes una excel·lent cursa. Muñoz ocupava inicialment la tercera posició, fins que, quan faltaven dues voltes al circuit urbà de dos quilòmetres, va deixar darrere les contrincants, i es va dirigir amb força cap al seu primer títol català. Muñoz va aturar el cronòmetre en 54'05", que suposa rècord de Manresa juvenil, i rebaixa de quasi 10 minuts l'anterior marca, vigent des del 2004.