Les anoienques Èlia i Níria Pascual, que actualment pertanyen al Playas Castelló i al FC Barcelona, respectivament, i el navarclí Jordi Sánchez del FC Barcelona, es van erigir en protagonistes del Campionat de Catalunya absolut de llançaments d'hivern, una competició que va tenir lloc a les pistes de l'estadi Joan Serrahima de Barcelona.

En la prova de javelina femenina, Èlia Pascual es va penjar la medalla d'or amb un millor llançament de 51,13 m, que significava un nou rècord dels campionats i el sisè títol de l'atleta del Playas Castelló. La seva germana, Níria Pascual, va aconseguir la plata amb una distància de 46,90 m. La tercera plaça se la va adjudicar Raquel Pleguezuelos (AA Catalunya) amb 42,24 m.

També en javelina, Jordi Sán-chez no va tenir rival i es va imposar amb 71,93 m, seguit de Bilal Nouali (AA Catalunya) amb 71,30 m i Edgar Rodríguez (AA Catalunya) amb 62,84 m.

En la prova de disc femení, que va guanyar Haja Gerewu (FC Barcelona) amb 51,81 m, l'atleta de l'Avinent CA Manresa Alba Estévez va aconseguir la cinquena plaça amb 36,05 m, i Cristina Fernández (CA Igualada) va ser setena amb 33,56 m.