El Bayern de Munic va donar ahir un pas de gegant per repetir el títol de la Bundesliga amb un difícil triomf al camp del Hannover 96 per 1-3, un resultat que combinat amb la derrota del Wolfsburg permet els homes de Pep Guardiola ser tres punts més líders.

Malgrat que el marcador final dóna la impressió d'una victòria clara, el Bayern va passar per molts problemes durant bona part del partit davant un rival que es va tancar darrere, va aconseguir neutralitzar Robben, va generar ocasions i fins aconseguir anar-se'n endavant en el marcador.

Guardiola va sortir amb tres centrals -Boateng, Dante i Badstuber-, però aquest plantejament es va ensorrar quan al minut 25, en un contracop molt ben muntat, el Hannover es va avançar gràcies a Hiroshi Kyotake. L'avantatge del Hannover no va durar gaire ja que al 28 Xabi Alonso va empatar de falta. Guardiola va optar per replantejar el partit i el damnificat va ser Dante que va deixar el camp al minut 31 per donar pas a Lewandowski. En la segona part els bavaresos van obtenir la victòria gràcies a un doblet de Müller, el primer d'ells de penal força discutit.

El Wolfsburg, segon classificat, va caure al camp de l'Augsburg per 1-0 i veu com la distància amb el Bayern s'amplia a onze punts, una diferència gairebé insalvable. El Schalke 04, rival del Madrid a la Champions va vèncer 3-1 al Hoffenheim.