La representació júnior de l'Avinent CA Manresa va dur a terme la millor actuació de la història de l'entitat en uns mateixos campionats estatals, ja que va aconse-guir 4 medalles (3 d'or i 1 bronze), i 3 posicions de finalista al velòdrom Lluís Puig de València.

Aquesta brillant actuació va fer pujar el CAM fins a la destacada quarta posició en la classificació de clubs, entre els 89 que van aconseguir posicions de medalles i finalistes, només superat per l'AD Marathon de Madrid, el Playas de Castelló i el FC Barcelona. A més, l'Avinent Manresa va ser el club -juntament amb l'AD Marathon- que va aconseguir més medalles d'or. El CA Igualada Petromiralles també va tenir una actuació destacada amb la doble medallista Sheila Garcia.

La manresana Emília del Hoyo es va proclamar campiona d'Espanya en pentatló en imposar-se amb 3.578 punts. Prova a prova, la seva actuació va ser: 60 tanques (8''92), altura (1,59m), pes (10,24 m), llargada (5,51 m) i 800 m.ll. (2'31"12). La saltadora Mònica Clemente es va penjar l'or al ser la millor en la final del concurs de perxa, en superar el llistó per sobre 3,85 metres. Aquest registre representa igualar el rècord absolut de l'entitat que ostentava la seva germana Laura des de fa quinze dies, a l'estatal absolut d'Antequera.