El New Malibú Manresa no va tenir pietat del cuer de la categoria i ja descendit CN Sabadell per golejar-lo per un clar 8-2. L'equip que entrena Jordi Rozas va basar el seu triomf en una gran primera meitat deixant el partit gairebé sentenciat al descans amb un clar 3-0 gràcies als gols de Flores, Josan i Asís. Durant els primers vint minuts el conjunt sabadellenc no va plantar cara.

Potser una mica relaxats per la diferència que hi havia a la pista i al marcador o també potser per una certa millora del conjunt vallesà els primers minuts de la segona meitat van tenir un aire diferent. Fruit d'això Lozano marcava el 3-1 al minut 23 i donava certa emoció al partit però mai va donar la sensació que el CN Sabadell pogués remuntar.

Ben aviat els manresans es van posar les piles i van començar a pressionar amb empenta la porteria sabadellenca. Els darrers deu minuts dels blanc-i-vermells van ser molt bons i allí van sentenciar el partit. La bona actuació d'Asís a la represa, amb tres gols, va ser un dels fars que va guiar als manresans a obtenir una golejada tan clara. El CN Sabadell mai va donar la sensació de poder capgirar el resultat. A la propera jornada, que es disputarà després de Setmana Setmana, el conjunt manresà tindrà un desplaçament molt complicat a la pista del Salou.