14 de abril de 2015
14.04.2015

Equips del Lluçanès i el Bages participen a la prova solidària Oxfam Trailwalker

Quatre grups bagencs i un altre de Prats seran a la prova de dissabte

14.04.2015 | 10:45
Membres de l´equip Set de Córrer de Prats de Lluçanès que seran a la Trailwalker gironina

Dissabte que ve es disputarà la quarta edició de l'Oxfam Trailwalker. La cursa començarà a Olot i acabarà a Sant Feliu de Guíxols seguint el traçat de la Via Verda Pirineu-Costa Brava. Una cursa de muntanya de cent quilòmetres de caire solidari en què cada equip participant ha de recaptar com a mínim 1.500 euros. Fins ara, la recaptació obtinguda supera els 690.00 euros
Aquests diners van destinats a garantir l'accés a l'aigua potable, sanejament i millora de la higiene en països del Tercer Món com Etiòpia o Burkina Faso. El circuit, que s'ha de cobrir com a màxim en trenta-dues hores, té un desnivell positiu de 423 metres, comença a Olot i passa per Sant Esteve d'en Bas, Sant Feliu de Pallarols, Amer, Anglès, Girona, Quart, Cassà de la Selva, Llagostera, Santa Cristina d'Aro i acaba a Sant Feliu de Guíxols.
Quatre equips de Manresa i un de Prats de Lluçanès participaran en aquesta prestigiosa cursa solidaria. Els equips bagencs que han confirmat la seva presència a la cursa gironina són els 10o només?, 100 raons=1camí, Deporvillage.com i CabktrackingSBD, mentre que l'equip de Prats serà el Set de Córrer.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

Enllaços recomanats: Premis cinema