La Juventus, amb el seu flamant títol de la lliga italiana, disputa avui el primer assalt de la semifinal de la Lliga de Campions amb qui és el defensor del títol, el Reial Madrid. Ancelotti no disposa de Modric ni de Benzema aquesta nit a Torí però posarà en l'equip de sortida Bale al costat de Cristiano Ronaldo. Des que hi ha el format de Lliga de Campions, a començament de la dècada dels 90, cap equip no ha reeditat títol i aquesta és una de les obsessions del Madrid.

Cristiano Ronaldo, l'estrella de l'equip blanc, es va entrenar ahir al Juventus Stadium tot i arrossegar unes molèsties a l'esquena. En la sala de premsa, Carlo Ancelotti va pronosticar "una eliminatòria de molta igualtat. La Juventus podrà gaudir de la confiança que li dóna ser la campiona de lliga, té homes de molta experiència i qualitats. En tot cas, espero partits diferents als que vam jugar contra l'Atlètic".

L'entrenador del Reial Madrid va haver de respondre al que queda recollit en un llibre on diu que "mai no vaig estimar la Juventus", que és un dels clubs que ha entrenat. "Hi vaig aprendre molt i també em vaig entendre amb una part de la seva afició. Després vaig tenir certs problemes amb alguns aficionats, però l'experiència aquí segur que em va ajudar molt a créixer". Pel que fa al duel tàctic que haurà de mantenir amb Allegri va declarar que "no sé com jugarà la Juventus, perquè és un dels pocs equips que tenen el costum de posar al camp tres centrals i després canviar. És un dubte que tenim però crec que hem de ser fidels al nostres estil, i portar el ritme del joc".

Massimo Allegri, que posarà a la punta del seu atac l'exmadridista Álvaro Morata al costat de Tévez, va afirmar que "jo jugaré amb els quatre defenses, com Ancelotti", tot mantenint la incertesa d'optar per tres centrals o no. El tècnic de la Juventus no veu que hi hagi un clar favorit i va elogiar Ancelotti: "és més que llest, ho demostren tots els seus resultats Europa". Allegri espera disposar de Pogba per al partit de tornada al Bernabéu.