El Llagostera no va passar de l'empat a zero a casa contra el Numància i veu com s'allunya la possibilitat de jugar el play-off d'ascens a primera. Els blaugrana són ara cinc punts darrere del Saragossa, que ahir va derrotar l'Albacete. En el seu partit, els homes de Lluís Carrillo van tenir moltes ocasions, incloent dues rematades al travesser a la primera part, de Juanjo i de Ríos Reina, però no hi va haver manera de poder superar el porter Munir.

L'Atlètic de Madrid va empatar (2-2) al camp del Llevant i encara no té assegurat el tercer lloc. Siqueira i Torres van anar igualant els gols de Barral i Kalu Uche. Encara aspira a ser quart el Sevilla, que va empatar a Vigo (1-1) amb gols del visitant Gameiro i Santi Mina, de penal, per als gallecs. El Màlaga va guanyar a Almeria i se situa setè. Casado, en pròpia porta, i Javi Guerra van marcar pels visitants. Havia empatat Thomas. Finalment, triomf del Vila-real per 1-0 contra l'Elx, amb gol de Campbell.

El Liverpool només va poder empatar (1-1) al camp d'un Chelsea que ja no s'hi jugava res i queda virtualment fora de les quatre primeres posicions, que donen dret a disputar la Lliga de Campions. Gerrard, en el seu últim partit a Stamford Bridge, va igualar el gol de Terry. Abans, el Manchester City es va situar provisionalment segon en derrotar el QPR per 6-0 i enviar els londinencs matemàticament a Segona.