El Bayern de Munic de Pep Guardiola no aixeca el cap i ahir va sumar la tercera derrota seguida a la lliga, va perdre al camp del Friburg per 2-1, fet que al conjunt muniquès no passava des del 1998 amb l'italià Giovanni Trapattoni a la banqueta. A més, Guardiola, com a tècnic mai no havia perdut tres partits consecutius. Així, a part de la derrota d'ahir l'equip bavarès havia perdut 2-0 contra el Bayer Leverkusen i 0-1 amb l'Ausburg, això sense comptar l'eliminació de la Champions contra el Barça i la de la Pokal davant del Dortmund a la tanda de penals.

Schweinsteiger va marcar el 0-1 al minut 13, però el Friburg, que s'està jugant el descens, va empatar abans dels descans per obra per Admir Mehmedi. A la segona meitat Nils Petersen, un exjugador del Bayern, va establir el 2-1 definitiu al minut 89. La penúltima jornada de la lliga ha servit perquè el Borussia de Mönchengladbach s'assegurés la tercera plaça per jugar la propera edició de la Champions en derrotar el Werder Bremen per 0-2. El Bayer Leverkusen haurà de jugar una eliminatòria prèvia per accedir a la màxima competició europea.

D'altre banda el president del Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, va assegurar en una entrevista que negociarà la renovació de Guardiola en el segon semestre d'aquest 2015. El seu desig, però, és clar: "desitjo que ell es quedi". El tècnic encara té un any més de contracte, i Rummenige va assegurar sentir-se "molt satisfet" amb la segona temporada del de Santpedor a la banqueta bavaresa, tot i la recent derrota contra el Barça a la Lliga de Campions.