Segueix-nos a les xarxes socials:

El FIATC Joventut renuncia a Europa per problemes econòmics

El club badaloní ha anunciat que no participarà en la propera edició de l'Eurocup "per una qüestió de responsabilitat"

El FIATC Joventut no jugarà l'Eurocup la temporada que ve degut al cost econòmic que això suposa, El club català ha comunicat a l'Eurolliga la seva renúncia "per una qüestió de responsabilitat", segons ha explicat el seu president, Jordi Villacampa, en una carta dirigida als socis.

El president verd i negre afirma que la renúncia a jugar a Europa ha estat una decisió "difícil" però "absolutament necessària per preservar els interessos de la societat en un moment en què tot els esforços han de centrar-se en garantir la seva viabilitat econòmica".

La Penya ha fet "totes les gestions possibles" amb el seu patrocinador principal i les institucions per intentar trobar els recursos econòmics per participar en una competició que, recorda Villacampa, "no aporta cap retorn econòmic als equips que hi participen".

A la carta, Villacampa demana "comprensió" als aficionats i s'ha "compromès" a seguir treballant per millorar la situació econòmica del club i "facilitar" la tornada del FIATC Joventut a les competicions europees quan "es donin totes les condicions per a poder-lo fer".

Prem per veure més contingut per a tu