La Nit del Bàsquet Català 2015, un acte organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), va reconèixer la gran temporada del Club Bàsquet Igualada amb diferents premis, en un esdeveniment en el qual es van lliurar diferents distincions, guardons, medalles i reconeixements, i en el qual van assistir més de 300 persones. El club igualadí va rebre el Trofeu Especial per ser l'entitat amb més equips afiliats, així com quatre diplomes, que es donen als equips que han estat campions o han assolit un ascens en la categoria sènior en la temporada 2014-15.

D'aquesta manera es va premiar el Physic CB Igualada amb dos diplomes, un per proclamar-se campió Copa Catalunya masculina i l'altre per pujar a la Lliga EBA; i dos més pel Physic Igualada B, com a campió de Tercera Catalana i per l'ascens a Segona Catalana. També van rebre un diploma el CB Esparreguera B i el Martorell B per l'ascens a Tercera Catalana, i l'AE Sedis Bàsquet per l'ascens del Sedis Efausa a Primera Catalana femenina.

Premis individuals

A títol individual, Josep Cerdán va rebre una Medalla d'Argent (per a directius de club) per la seva trajectòria al Bàsquet Manresa, així com també Antoni Garreta per la seva tasca a l'AE Sedis Bàsquet. La mateixa medalla va guanyar el manresà Joaquim González, auxiliar de taula. D'altre banda, l'exjugador de La Bruixa d'Or, Roger Grimau, va rebre una menció especial de la FCBQ per la seva trajectòria professional. Per últim, La Seu d'Urgell va rebre una distinció especial per la seva col·laboració organitzant campionats.