Segueix-nos a les xarxes socials:

Solera se situa al davant de l'estatal femení de trial

La manresana d'Ossa encapçala la classificació absoluta després de guanyar a Andorra, empatada a punts amb l'anoienca Mireia Conde

Solera se situa al davant de l'estatal femení de trialArxiu Particular

El duel que mantenen la manresana Elisabet Solera (Ossa-MC Berguedà) i l'anoienca Mireia Conde (Beta-MC Montbui) va viure un nou capítol al Trial d'Andorra, quarta prova puntuable per al Campionat d'Espanya femení absolut. En aquesta ocasió, el triomf va somriure a Elisabet Solera com ja ho havia fet en el primer trial de l'estatal, a La Nucia, a Alacant.

A Andorra, concretament a Sant Julià de Lòria, Solera va presentar una targeta final de 30 punts, un menys que Conde; la tercera posició va ser per a Berta Abellán amb 34 punts. Es dóna el cas que de les quatre proves disputades fins ara de l'estatal, Elisabet Solera n'ha guanyat la primera i la quarta i Mireia Conde, la segona i la tercera. Això fa que a la classificació general, ambdues pilots estiguin empatades al capdavant amb 74 punts. Segons la reglamentació vigent, Solera és provisionalment primera classificada per haver guanyat la prova que va estrenar el campionat.

Prem per veure més contingut per a tu