El Parc Olímpic de la Seu d'Urgell acull d'avui fins diumenge la quarta prova de la Copa del Món d'eslàlom en aigües braves, una competició que tindrà la presència de quatre competidors del Cadí Canoë Kayak, l'entitat que participa a casa, alguns dels quals aspiren a la victòria. D'aquesta manera, Marta Martínez, en K1, Núria Vilarrubla i Annabel van der Knijff, en C1, i Jordi Domenjó, en la mateixa especialitat, però en la categoria masculina, provaran de mostrar la seva adaptació al traçat de la Seu per obtenir els millors resultats de la temporada.

Després de la cerimònia inaugural d'ahir, avui es faran les eliminatòries que determinaran els classificats per a les semifinals de demà dissabte. A més dels palistes catalans, n'hi ha deu més, vuit en competicions individuals i dos més en la prova de C2, que entraran en acció.

Marta Martínez vol repetir podi

La categoria olímpica de C1 viurà segurament un gran duel entre la medallista olímpica a Londres Maialen Chourraut, que també és actual campiona europea, i la urgellenca Marta Martínez, que ja va pujar al podi en una de les anteriors proves de la Copa del Món d'enguany i que sempre fa un bon paper a casa. A més d'elles dues, la basca Irati Goikoetxea també competirà en aquesta categoria.