Segueix-nos a les xarxes socials:

L'AE La Salle organitza la tercera edició del 3x3 de Festa Major de Manresa

L'Associació Esportiva La Salle Manresa és l'entitat organitzadora de la tercera edició del 3x3 de la festa major de la capital bagenca, que es durà a terme el proper dissabte 29 d'agost a les pistes de l'Ateneu Les Bases.

La competició es dividirà en quatre categories: mini (nens i nenes nascuts a partir de l'any 2004), cadet (nascuts entre el 2000 i el 2003), sènior (nascuts entre el 1999 i el 1976) i màster (nascuts a l'any 1975 o abans). Els partits de mini, cadet i màster es posaran en marxa a les 10 del matí, mentre que els sèniors ho faran a les 13 hores. Les fases finals es jugaran a partir de les 18 h. Aquests horaris són provisionals, els definitius es publicaran el divendres 28.

Pel que fa a les inscripcions, es podran fer fins al dijous 27 d'agost. El nombre màxim d'equips inscrits és de 70, i el preu de la inscripció és de 40 euros per conjunt. Qualsevol equip que vulgui participar a la competició haurà d'enviar un document amb el nom de l'equip i participants a l'adreça de correu electrònic 3x3@sallebasquet.cat.

Prem per veure més contingut per a tu