El Llagostera, una de les revelacions de la temporada passada a la lliga Adelante, va debutar en aquest exercici amb derrota contra un Osasuna que, passats els problemes de l'any anterior, en què va estar a un minut de baixar a Segona B, es perfila com un dels candidats a l'ascens de categoria.

No va ser fins a la segona part que els navarresos van anotar. Al minut vuit, l'eslovè Matej Pucko va aprofitar una combinació amb Nino per anotar el primer. Només vuit minuts més tard, Roberto Torres, de penal, anotava el segon dels visitants. Ahir també es van jugar dos partits més. També ahir, L'Alabès, amb el porter de Capellades Pau Torres a la banqueta, va guanyar per 2-3 al camp de l'Osca en un partit que els bascos guanyaven per 0-3, i l'Alcorcón va derrotar el Mallorca per 2-0.

Avui debutarà el Nàstic de Tarragona, que en el seu retorn a la Segona Divisió A rebrà la visita de l'Albacete (20:30 hores). El torn del Girona arribarà demà, quan visitarà l'Athletic Club de Bilbao B, que també s'estrena aquesta temporada en la segona categoria del futbol espanyol.