Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Obert de Manresa se l'endú Felipe Porras, del Badalona Club Escacs

L'Obert de Manresa se l'endú Felipe Porras, del Badalona Club Escacsguillem clavel

El local del Catalònia va ser l'escenari del 42è Obert Ciutat de Manresa d'Escacs. Un total de 76 jugadors entre el torneig gran per a adults (de més de 15 anys) i el juvenil, van fer acte de presència en un torneig de nivell. Enguany es va jugar amb un sisena de 7 rondes i temps de 8 minuts i 2 segons.

L'escaquista Mestre Català del CE Badalona Felipe Porras i número 1 del rànquing inicial, es va imposar amb un total de 6 punts i mig. Porras va dominar clarament el torneig i tant sols va cedir unes taules. La segona posició va ser pel jugador local del Catalònia, Roland Albets, amb 6 punts i el tercer lloc se'l va endú l'escaquista i Mestre FIDE del Montcada, Raul Omar González amb 5 punts.

Joan Camacho del Sant Andreu va guanyar el tram A de 2.000 a 2.200 ELO, Marc Oliveras (Colon Sabadell) va endur-se el tram B de 1.850 a 2.000 i Héctor Pérez, que és del Catalònia, va guanyar el tram C de 1.700 a 1.850. Josep Mascaró del Santpedor va aconseguir ser el millor escaquista veterà després d'obtenir 4 punts quan va acabar la matinal escaquista. El trofeu al millor escaquista al grup sub-16 va ser pel jugador de la Joviat, Marc Escola, que va aconseguir un total de tres punts i mig.

Pel que fa al torneig juvenil, un total de 35 escaquistes van ser els que van disputar les 7 partides. En la categoria sub 14, Marc Garcia del Molins de Rei, es va imposar amb un total de 6 punts i mig, el segon lloc va ser pel jugador del Colon Sabadell, Samuel Sentis i la tercera posició pel Pau Garcia del Ripollet. En la categoria sub 12, Yeray Cejudo, que és escaquista del Navarcles, va guanyar la categoria amb un total de 5 punts, la segona posició va ser per l'Àlex Ramón i la tercera pel Lluc Estruch. En la categoria sub 10, Bernat Romero de l'Ateneu Igualadí, va ser el dominador de la categoria amb un total de 5 punts, el segon lloc va ser pel Edgar Roca i la tercera plaça per l'Adrià Gabarró. En la categoria dels petits, sub-8, Nil Garcia (Ripollet) va vèncer amb 4 punts; la segona posició va ser per la Dan Clotet i la tercera per Guillermo Gili.

Prem per veure més contingut per a tu