Segueix-nos a les xarxes socials:

El Manresa Rugby Club supera el Cornellà (42-15) al primer test de preparació

En el primer partit amistós de la seva preparació, el Manresa RC es va enfrontar al Cornellà amb un duel que es va jugar en tres parts de vint-i-cinc minuts. El resultat a la fi del matx va ser de 42-15 per als jugadors manresans.

El Cornellà va aconseguir fer la primera marca del partit al cap de pocs minuts de l'inici, però els locals es van refer gràcies al joc a la mà. Van capgirar el resultat i, en la segona part, el Manresa RC va continuar al davant amb tres marques més i no va deixar anotar el seu adversari. Va finalitzar aquest segon període amb un 32-5.

En la tercera i darrera part, els locals es van trobar un Cornellà que va enfortir el seu joc d'atac i va sumar dos assajos més. L'equip del Congost es va haver d'esforçar en la defensa i, finalment, va poder ser capaç de recuperar la possessió de la pilota oval; dues marques més de l'equip de casa van posar aquest 42-15 definitiu per als manresans, que van començar a posar-se en forma per a la pretemporada.