Segueix-nos a les xarxes socials:

El quart Trofeu Ciutat de Manresa acull avui 238 corredors al Congost

El francès Hugo Drechou és el principal favorit al triomf a la prova de l'Esport Ciclista Manresà

El quart Trofeu Ciutat de Manresa acull avui 238 corredors al CongostREGIÓ7

Un total de 238 són els ciclistes inscrits en la quarta edició del Trofeu Ciutat de Manresa de ciclocròs que organitza l'Esport Ciclista Manresà, avui a la zona esportiva del Congost. Es dóna el cas que aquest és el rècord d'inscripcions en una prova de ciclocròs a Catalunya en un dels moments més àlgids de la modalitat.

La prova, puntuable per a la Copa Catalana de l'especialitat, engloba quatre curses en una per a les diferents categories. A primera hora del matí (9.30 h) obriran el foc els veterans, és a dir, els màsters 40, 50 i 60; a continuació (10.30 h) serà el torn de les fèmines elit, júnior i cadet i dels júniors i cadets masculins. A les 11.30 h es farà l'entrega de trofeus de les dues primeres competicions i es donarà sortida a la cursa de promoció per als més joves corredors amb un circuit adequat a la seva edat, tant pel seu traçat més curt com per la seva dificultat. Sobre les 12.15 h, competiran els elit, sub-23 i màster 30 en la cursa reina de la matinal.

En aquesta darrera prova és prevista la participació de grans especialistes com ara el francès Hugo Drechou o també Isaac Simón (Cycling no Limit) i Gerard Álvarez (Tomàs Bellès Cannondale), que són els principals favorits al triomf. Simón i Álvarez són ara mateix primer i segon classificats, respectivament, a la general de la Copa Catalana. La cursa de Manresa és la setena de la competició i en quedaran dues més, a Manlleu (20/12) i a Vic (3/01).

Prem per veure més contingut per a tu