En un partit marcat per decisions polèmiques del col·legiat Luceño Soriano, el Manresa va sumar un punt davant el Vic al Nou Estadi. Cal tenir en compte que els manresans van haver de jugar tota la segona part en inferioritat numèrica per l'expulsió, just abans del descans, de Rebollo, i posteriorment de Miki Poveda (minut 80).

Es duien només jugats 16 segons quan es va produir la primera acció discutida de l'enfrontament: unes mans a l'àrea del Vic que el col·legiat va castigar com a penal. Sergi Soler no va desaprofitar l'ocasió per avançar el Manresa en el marcador, i va transformar la pena màxima. El mateix Sergi Soler ho va provar amb un xut llunyà al minut 8, però va anar a fora per ben poc. Al minut 17 va haver d'abandonar el terreny de joc per lesió el davanter del Manresa Noah. Amb l'1 a 0, el Vic intentava portar la iniciativa, però els seus atacs morien abans d'arribar a l'àrea del Manresa.

Els de Dani Andreu no arriscaven més del compte, tot i que intentaven fer el segon a la contra. Un centre xut de Solernou va tocar el travesser i va anar a fora (min 27); al minut 39, una centrada de Sergi Soler al segon pal la va rematar Gerard Bordas al lateral de la porteria defensada per Reig. En el descompte del primer temps va arribar una altra acció polèmica per l'expulsió de Rebollo, després de rebre una provocació del jugador visitant Peque.

A la represa, el Manresa no va renunciar a l'atac i un actiu Bordas va generar problemes a la defensa vigatana fins que Santanera va rematar amb el cap al fons de la xarxa un llançament de cantonada al minut 62. Al minut 70, una bona combinació de Sergi Soler i Bordas va acabar en un xut del segon que va aturar Reig. A mesura que passaven els minuts, el partit s'anava trencant pel mig fins que de forma incomprensible era expulsat Miki Poveda per veure la segona groga, suposadament per simular una falta a la frontal. A partir d'aquí, el Vic va tenir les millors oportunitats, amb xuts llunyans que va aturar de forma brillant el porter local Yamandú.