L'Arsenal es va imposar ahir al camp del Bournemouth (0-2) i es va situar tercer a la classificació amb 48 punts, empatat amb el Tottenham i a cinc punts del líder, el Leicester, que la setmana vinent visita l'Emirates Stadium.

Els gunners van decidir el partit en dos minuts, en els quals van anotar els dos gols. Al minut 23 va arribar el primer, obra de l'alemany Özil, aprofitant una passada de Giroud, i un minut després Oxlade-Chamberlain va fer el segon i definitiu, aprofitant una assistència de Ramsey.

En el partit de la jornada, Chelsea i Manchester United van empatar a Stamford Bridge (1-1), un resultat que no serveix a cap dels dos equips. Lingard va avançar els visitants al minut 61, i en el temps de descompte Diego Costa va marcar la igualada aprofitant una errada de Borthwick-Jackson.