Un gol del francès Kingsley Coman i un altre del polonès Robert Lewandowski van donar ahir al Bayern de Pep Guardiola la victòria a domicili davant el Wolfsburg (0-2), de manera que els de Munic van augmentar provisionalment fins a 11 punts l'avantatge sobre el Borussia Dortmund, el seu perseguidor més proper.

Guardiola només va fer dos canvis respecte de l'equip de dimarts contra la Juventus: Vidal i Thiago es van quedar a la banqueta i Xabi Alonso i Coman van ser a l'onze inicial. Els bavaresos vam començar manant sobre el camp, ofegant als primers 15 minuts el seu rival. Però ben aviat els locals van reaccionar i van començar a crear perill en jugades de contraatac. La dinàmica es va mantenir fins que a l'última mitja hora de joc el Bayern es va imposar amb claredat gràcies als dos gols. El primer va arribar al 66, quan Coman va aprofitar un rebot, i el segon, 10 minuts després, quan Ribery va deixar una pilota precisa que Lewandowski va aprofitar. També ahir: Hamburg 1-1 Ingolstadt, W. Bremen 2-2 Darmstadt i Stuttgart 1-2 Hannover.