Segueix-nos a les xarxes socials:

Prop de dues-centes parelles omplen de ritme el Vell Congost en el dotzè Ciutat de Manresa

Una gran part dels millors balladors de l'estat espanyol van participar en una competició que s'ha consolidat en l'elit del ball esportiu

Prop de dues-centes parelles omplen de ritme el Vell Congost en el dotzè Ciutat de Manresaeudald redó

Un total de 197 parelles vingudes d'arreu de l'estat espanyol van exhibir el seu nivell en la dotzena edició del Trofeu Ciutat de Manresa de ball esportiu, organitzat pel Swing i que es va disputar aquest diumenge al complex esportiu del Vell Congost. Durant la jornada, entre competidors i aficionats van desfilar un total de 800 persones pel Vell Congost. El Ciutat de Manresa novament va puntuar per al rànquing nacional en estàndards i llatins. Durant el matí van disputar-se les categories Youth i a la tarda, les sènior.

Pel que fa als resultats més destacats, en la categoria Youth estàndard, la primera posició va ser per a la parella formada per Luis Pérez i Laura Esquius, del club Swing Manresa, que també van imposar-se en llatins. També en la modalitat de llatins, però en adults la victòria va ser per a Samuel López i Mar Belda, del club valencià del Pas a Pas, que també van dominar en estàndards. En sènior, Fèlix Patrón i Lali Rodríguez van ser primers en llatins. En sènior estàndard la primera plaça va ser per a Álex Martínez i Belén del Team Dynamic i per al duet Ricart i Ricart del Club Impuls de Terrassa.

Prem per veure més contingut per a tu