Franc Serra es va emportar dissabte el 12è Dirt Track de Berga, la segona i última prova de la Copa del Berguedà de Dirt Track en la categoria màster. El pilot de Gironella i de l'equip Honda va superar Gerard Bailó, de Suzuki Català, i Adrián Garin, també d'Honda, segon i tercer respectivament.

En la jornada organitzada pel Berga Offroad Club van participar 40 pilots repartits en 4 categories, i fins a 1.000 aficionats del motor es van apropar per seguir amb detall les diferents proves. El Dirt Track de Berga va ser pioner a tot l'estat, ja que es va poder practicar aquesta disciplina amb les rodes de 19" específiques de Dirt Track en una categoria separada de la resta de motos que portaven rodes de 17" de supermotard de la categoria Open.

Serra va ser el vencedor final de la Copa Berguedà en màster per davant de Gerard Bailó i Lluís Massana, que en aquesta última prova no va poder lluitar pels llocs capdavanters. En la categoria open, la més farcida de pilots, Jordi Casas, de Montmajor, va ser el dominador i va aconseguir una merescuda victòria per davant del navassenc Ferran Fornell i de Joan Noguera, pilot de Casserres. Casas es va emportar la Copa del Berguedà amb un sol punt d'avantatge respecte Noguera.

En la categoria infantil de Promo 85 el triomf va ser per Xavi Artigues, mentre que la Copa va ser per Àlex Rodríguez, segon dissabte. En la Promo 65 Max Sánchez va guanyar la prova i la Copa.