Segueix-nos a les xarxes socials:

Les nostres comarques s'enduen tres dels premis Olímpia

Les entitats d'Osona, amb cinc guardons, capitanegen la nit al Kursaal

Gala dels premis Olímpia

18

Tres dels vuit premis Olímpia que es van entregar ahir al teatre Kursaal de Manresa van anar a parar a representants de les nostres comarques. Els guardons, itinerants en la seu de la seva entrega i reconeixedors de clubs, esportistes i entitats del Bages, el Moianès, Osona i el Berguedà, es van donar en vuit categories diferents, en un acte en què es van voler destacar els valors altruistes de l'activitat esportiva.

Així, Ampans (Bages) es va endur el premi a l'esport adaptat; l'entrenador del primer equip del Gironella, Jordi Pont, va guanyar en la categoria de tècnic esportiu, i el Moianès també va obtenir un premi, el d'Isma Monfort, de Castellcir, en la categoria de contribució a l'esport.

El nombre més gran de premis, però, va anar cap a la comarca d'Osona. L'escola La Sínia, de Vic, va guanyar el premi a la millor escola esportiva; la Ribatana FC, el de millor equip esportiu escolar; els germans Marc i Pol Oliveras, de Santa Maria d'Oló i pilots de motocròs, van ser els millors esportistes revelació; l'osonenca Íngrid Alsina va guanyar en l'apartat de constància esportiva; i l'associació Eval, la de joc net.

En un acte que va tenir l'actuació de Royal Dance, el club de ball de Karina Rubio, el pregó va anar a càrrec de Jordi Durà, de Special Olympics, que va dir que "l'esport és competir i guanyar, però no només això, sinó que aporta valors impressionants i dóna oportunitats a tothom. L'esport ens fa iguals". També van intervenir el diputat d'esports de la Diputació de Barccelona, Josep Salom, i l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, qui va afirmar que la ciutat "pot presumir de ser un referent en esport, tot i que hi ha marge de millora".

Prem per veure més contingut per a tu