Segueix-nos a les xarxes socials:

Futbol

Paraguai, Marroc, Colòmbia i Xile completen el quadre de quarts de final del Mundialet

Bolívia-Xile, Bèlgica-Equador, Colòmbia-Paraguai i Senegal-Marroc són els aparellaments de les eliminatòries després de la primera fase

Paraguai, Marroc, Colòmbia i Xile completen el quadre de quarts de final del MundialetMireia arso

Aquest cap de setmana han quedat determinats els aparellaments de quarts de final de la tretzena edició del Mundialet Intercomarcal. A Bolívia, Bèlgica, Senegal i Equador, s'hi han afegit les formacions del Marroc, Paraguai, Colòmbia i Xile, després d'uns partits prou interessants.

Dissabte, Bèlgica va confirmar el primer lloc del grup B després d'empatar amb Marroc a 2 gols, que va servir als marroquins per entrar als quarts de final com a segons. A continuació, Senegal i Equador es van jugar la primera plaça al grup D, i els africans no van deixar dubtes de la seva superioritat en golejar per 4 a 1; els sud-americans van ser segons.

Aquest diumenge, al primer duel de la jornada, Xile va superar Colòmbia per 2 a 1, i es va produir, en el grup C, un triple empat a 3 punts amb l'Argentina, en què els argentins van quedar fora pel gol-average. Al darrer enfrontament, triomf del Paraguai sobre Brasil (1-0), amb els brasilers sense classificar al grup A.

Així, les eliminatòries del proper cap de setmana són: Bolívia-Xile, Bèlgica-Equador, Colòmbia-Paraguai i Senegal-Marroc.

Prem per veure més contingut per a tu