Segueix-nos a les xarxes socials:

El manresà Xevi Bonet obté el tercer lloc en l'europeu de parapent

El manresà Xevi Bonet obté el tercer lloc en l'europeu de parapentarxiu particular

El manresà Xevi Bonet, de l'equip Club Alioth, va acabar en la tercera posició en el campionat d'Europa de parapent, que es va dur a terme del 4 al 20 d'agost a la petita localitat de Krushevo (Macedònia). Bonet només va ser superat pel francès Honorin Hamard, que es va endur el títol, i per l'italià Joachim Oberhauser, que va acabar en el segon lloc.

La competició va tenir la participació de 150 pilots de fins a 30 països diferents, i es va disputar durant nou dies en circuits que tenien un recorregut de 71 a 115 quilòmetres.

Pel que fa a la competició per països, França, amb un Hamard que l'any passat ja va ser campió mundial a Colòmbia, va dominar la competició, seguit pels equips d'Alemanya i Itàlia. Per la seva banda, la selecció espanyola va acabar cinquena, a 30 punts del podi. Els altres membres de l'equip espanyol van ser Francis Reina, que va quedar 14è, Mika Díaz, que va ser 19è, Félix Rodríguez, que va ser 33è, i Larry Pino, que va acabar en la 37a posició.

En les seves darreres competicions, Bonet es va imposar a principi de juliol en l'Open Ibèric de Parapent, que es va disputar a Àvila, en una prova de 170 km. També va acabar en la cinquena plaça en el campionat del món de paracaigudisme del 2015, que es va fer a Valle de Bravo (Mèxic) del 12 al 23 del gener passat.

Prem per veure més contingut per a tu