Toni Bou va demostrar ahir que, ni que no s'hi jugui res, sempre surt a guanyar totes les competicions en què participa. L'endemà d'assolir el seu desè Mundial a l'aire lliure, vintè en total comptant els de pista coberta, el pierenc no va deixar cap oportunitat als seus oponents i es va imposar en la darrera prova de l'any, la segona del cap de setmana a Itàlia. A més, el seu equip, el Repsol Honda, va rebre la bona notícia de la tercera posició en la classificació final del japonès Takahisa Fujinami, tot i que ahir només va poder ser cinquè.

Bou va guanyar amb catorze punts d'avantatge sobre Adam Raga, tot i que després va manifestar que "ha estat un dia complicat. He comès una errada al principi i m'ha costat recuperar-me. Quan tornava a tenir el meu ritme, he tornat a errar, malgrat que en la segona i la tercera voltes he millorat. Estic molt content de sumar una nova victòria, hem completat una temporada boníssima i vull agrair la feina feta. A més, vull felicitar Fujinami. És un orgull que sigui al nostre equip".

De fet, les xifres de Bou, no per repetides, no deixen d'espantar. Amb la d'ahir ha guanyat 89 proves del Mundial i aquesta temporada ha aconseguit la victòria en dotze de les quinze disputades. En les altres tres, ha estat segon dues vegades i tercer una altra.

El seu proper objectiu és el Trial de les Nacions, que es disputarà el cap de setmana que ve. Abans, però, serà rebut per tots els aficionats. El pierenc arriba avui, a les 15.40 hores, en un vol de Ryanair procedent d'Itàlia a l'aeroport del Prat de Barcelona.