Segueix-nos a les xarxes socials:

El CN Minorisa aconsegueix situar dos atletes als podis del català infantil i cadet

Amand Redondo va pujar al tercer graó de la seva edat en el campionat d'Espanya de distància olímpica, en què van participar dos companys més

Els atletes del CN Minorisa Miqui Riera i Núria Noguera van destacar en el campionat de Catalunya infantil entre una gran participació de triatletes del club natació Minorisa-Farmàcia Rosa Arroyo i del club Ateneu les Bases de la capital bagenca.

Riera va aconseguir el bronze masculí en fer la cursa en 24 minuts i 48 segons. Núria Noguera va aconseguir la tercera posició femenina en acabar en 28 minuts i 39 segons. També molt bona actuació de Sergi Àlvarez, 5è classificat, amb un temps de 26 minuts i 9 segons. Marc Fernández, desè, Oriol Montiel, catorzè, i Nil Fenoy, dinovè, també van participar en la cursa.

D'altra banda, també es va disputar el Campionat d'Espanya de Triatló en distància olímpica, en el qual Marc Comellas, Jordi Vidal i Armando Redondo, també del CN Minorisa, van participar en els seus grups d'edat. Comellas, va acabar tretzè en la franja entre 30 i 34 anys, amb un temps de 2h 05'58"; Vidal va tardar 2h 09'27" i va acabar en 22a posició en l'edat entre 35 i 39 anys; i Redondo va aconseguir el bronze en la franja entre 50 i 54 anys amb un temps de 2h 09' i 45". El callussenc del Minorisa Arnau Montiel va tenir un excel·lent debut, ja que va aconseguir ser 35è en la categoria júnior.