Segueix-nos a les xarxes socials:

Sallent superarà nous obstacles en dues curses de l'eternal running

La novetat d'enguany és la incorporació d'una cursa nocturna el dissabte 15

Sallent superarà nous obstacles en dues curses de l'eternal runningEternal Running

Sallent tornarà a ser la seu del XI Circuit Mundial Eternal Running. Després de l'èxit de participació, de més de 3 mil persones, a l'octubre de l'any passat.

La novetat d'enguany és la incorporació d'una cursa nocturna el dissabte 15 a partir de les 19.30h a la zona esportiva amb 5 kilòmetres i 40 obstacles a superar, entre els quals hi trobaran un tobogan gegant o una piscina de fang. Les inscripcions són limitades fins a 500 places.

Així mateix, el diumenge es repetirà la cursa de 10 kilòmetres amb inici a la zona esportiva a les 11h on els inscrits hauran de superar 80 proves més un munt d'obstacles naturals que són únics a la vila de Sallent. Les millores disfresses seran premiades per l'organització.

Les inscripcions es poden fer a l'Ajuntament o a través del web www.eternalrunninginvencible.com. L'esdeveniment nocturn té un preu de 20 euros i la competició de diumenge al matí de 26 euros; destacar que els sallentins i sallentines disposen d'un descompte i el preu de les curses és de 15 euros cada una.

L'Ajuntament habilita l'antic Escorxador, ubicat al Camí de Cabrianes, com a espai d'acampada facilitant-los cabines higièniques per a la estada dels visitants. Per fer ús d'aquest equipament es requereix inscripció a l'Ajuntament (sallent@sallent.cat o 938370200).

Prem per veure més contingut per a tu