Carles Corvo, amb 34 anys, té una llarga experiència a la Primera Divisió de futbol sala i també a l´estranger. Al Manresa FS també hi ha jugat en diferents etapes en la seva dilatada carrera.

Ha de fer il·lusió venir a jugar a Manresa, a casa seva, i davant el seu exequip?

No he jugat mai un partit oficial a Manresa com a visitant. Està clar que fa il·lusió poder-ho fer i en la Copa Catalunya, una competició que el nostre club es pren molt seriosament. La temporada passada vam estar molt a prop d´aconseguir-la i tenim moltes ganes de fer-ho enguany. Primer hem de superar el rival de casa, el Manresa FS, que no serà una tasca senzilla, i després segurament ens trobarem el Barça a la final, equip amb el que hi ha una gran rivalitat esportiva.

Quin valor té per al Catgas la Copa Catalunya?

Et diré que el nostre president prefereix guanyar al Barça a la Copa Catalunya, que és un títol, abans que a la lliga. Quan juguem contra ells no hi ha ´amics´.

Com afronta la temporada el Catgas Santa Coloma?

Degut al Mundial s´ha començat la pretemporada més tard i la lliga s´enceta dimecres. Al Catgas hi ha hagut molts canvis de jugadors i també d´entrenador. Ara mateix estem assimilant el nou sistema de joc, que és molt diferent. El nostre objectius és entrar a la Copa d´Espanya i al play-off de la lliga i fer un bon paper a la Copa del Rei. En el meu cas concret, estic molt a gust a Santa Coloma.