Segueix-nos a les xarxes socials:

Espanya vol assaltar el primer lloc del grup davant Albània

Els albanesos, amb dues victòries en dos partits, són els sorprenents líders

La selecció espanyola vol assaltar el lideratge del grup G de la classificació europea per al mundial del 2018, i per fer-ho haurà de derrotar la selecció albanesa en un matx que es jugarà a partir de les 20.45 hores a Shkodër i serà televisat en directe per La 1.

Albània és una selecció que està en creixement, tal com demostra la seva participació en l'Eurocopa d'enguany i les dues victòries davant Liechtenstein (0-2) i Macedònia (2-1), que li permeten ocupar el primer lloc per davant de dues potències com Espanya i Itàlia, que van empatar dijous (1-1) i tenen 4 punts.

És probable que el tècnic basc Julen Lopetegui faci canvis a l'equip respecte al matx amb els italians. Nacho Fernández o Nacho Monreal rellevaran el lesionat Jordi Alba al lateral esquerre. Ramos i Piqué seran els centrals i Sergi Roberto podria ocupar el lateral dret. Al mig del camp es preveuen menys canvis, ja que Busquets, Iniesta i Silva són fixos als esquemes de Lopetegui, i Koke ha estat titular els tres darrers partits. A la davantera, Morata és el favorit en detriment de Diego Costa, mentre que homes com Nolito, Lucas Vázquez i Callejón podrien acompanyar el madridista.

Prem per veure més contingut per a tu