Segueix-nos a les xarxes socials:

Garcia és quart als Sis Dies d'Enduro i l'equip de Badia continua segon

Garcia és quart als Sis Dies d'Enduro i l'equip de Badia continua segonarxiu/pol deig

El pilot surienc Josep Garcia va cedir ahir 26 segons respecte del guanyador de la jornada en els Sis Dies d'Enduro després de tenir alguns problemes mecànics que va poder solucionar i que no li van fer perdre gaire temps. Després de la quarta jornada, ocupa aquest mateix lloc, el quart, a la classificació general, a 11 segons del tercer, l'italià Giacomo Redondi, guanyador absolut del dia, i a 1.01 del líder, el nord-americà Taylor Robert. En la categoria júnior continua sent el millor, amb més de tres minuts respecte del segon, tot i que l'equip espanyol ja no compta per la retirada, dijous, d'un dels seus membres.

En la mateixa categoria, l'urgellenc Jaume Betriu va anar de menys a més i va millorar en el decurs del dia després de tenir problemes amb el fang durant el matí. Va ser 18è de l'etapa i se situa en el lloc 21, a cinc minuts del líder.

En noies, la manresana Mireia Badia va tenir la responsabilitat d'aguantar i pressionar, ja que Sandra Gómez va quedar aturada abans de la primera especial. En una jornada molt exigent des del punt de vista físic, va recuperar un lloc i és setena, a cinc segons del sisè lloc. La líder individual va passar a ser la corberenca Laia Sanz i, per equips, Espanya ocupa la segona posició, tres minuts darrere de les australianes.

Prem per veure més contingut per a tu