Els Golden State Warriors van tancar la pretemporada amb una nova victòria, en aquesta ocasió a casa davant els Portland Trail Blazers, als quals van superar per un resultat final de 107-96.

El base Stephen Curry va liderar els vigents subcampions en anotar un total de 35 punts i vuit dels tretze triples que va intentar. Per la seva banda, el fitxatge estrella dels Warriors, l'aler Kevin Durant, va aportar 28 punts i cinc dels vuit triples que va provar, a més de set rebots i sis assistències. Finalment, l'aler-pivot Draymond Green va aconseguir quatre punts, onze rebots, sis assistències, una pilota recuperada i un tap.

Amb aquest triomf, els homes dirigits per Steve Kerr arriben a l'inici de la temporada regular amb un balanç de sis victòries i només una derrota, en el primer partit a Toronto (97-93). Els Warriors començaran la lliga la matinada de dimarts a dimecres (a partir de les 4.30 hores), i ho faran davant un altre dels equips potents de la competició, els San Antonio Spurs de l'interior català Pau Gasol.

Els Spurs van vèncer amb comoditat als Houston Rockets, als quals van derrotar per 114-99. El jove Bryn Forbes va ser el màxim anotador dels texans amb 19 punts, mentre que Gasol va firmar sis punts, nou rebots i quatre assistències. Amb aquest triomf, els de Popovich tanquen la pretemporada amb un balanç de 4-2.