Un mes després d'haver tornat de l'Everest, ascens del qual va desistir per qüestions de seguretat, Kilian Jornet va prendre part ahir a la prova del quilòmetre vertical a La Fully, a Suïssa. Va ser el quart classificat i la victòria va ser per a l'italià Nadir Maguet.

Amb un recorregut de només 2 quilòmetres, els corredors havien de superar mil metres de desnivell positiu. Jornet, que ha passat tres setmanes a Noruega, va assolir la quarta posició amb un temps de 30'33''. El vencedor va ser Maguet amb un registre de 30'17'' i segon va ser Urban Zemmer amb 30'28''; aquest corredor té el rècord de la prova. El podi es completava ahir amb Marco Moletto (30'28'').

Amb aquesta prova, Jornet ha tancat la temporada de curses de muntanya i se centrarà, durant el període hivernal, en la modalitat de l'esquí de muntanya.

Després de la prova, Jornet va manifestar que "avui ha sigut un dia dur però molt gratificant. Em trobava bé des del principi però, a la meitat de la pujada, he notat que em pesaven les cames i que seria complicat fer una bona marca. Fa un mes que he tornat de l'Everest, i aquesta és una prova exigent, que és molt explosiva".