El tennista asturià Pablo Carreño, sisè cap de sèrie del torneig, disputarà avui la final del torneig de Moscou després de superar al jugador francès Stéphane Robert, número 52 del món, de forma clara per 6-3 i 7-6 complint així els pronòstics que el situaven com a gran favorit per accedir a la darrera ronda del torneig rus.

El seu rival en el partit definitiu serà l'italià Fabio Fognini, que va tenir un duel més fàcil de l'esperat contra el sempre perillós alemanys Phillip Kohlschreiber. Al final el transalpí tambñe va imposar-se de forma contundent per 6-1 i 7-6. Carreño està sent una de les grans sensacions de la temporada confirmant-se com un dels tennistes amb més futur i la d'avui serà el seva quarta final ATP després de guanyar a Winston Salem i de perdre a Sao Paulo ontra l'uruguaià Pablo Cuevas i a Estoril contra el murcià Nicolás Almagro.

La final d'avui serà la segona vegada que Carreño i Fognini s'enfrontaran. En el precedent anterior l'asturià va imposar-se a l'italià als quarts de final del torneig portuguès d'Oeiras per 3-6, 6-4 i 6-4 en un partit que va ser molt anivellat. En aquests moments Carreño és el número 36 del rànquing de l'ATP mentre que l'italià Fabio Fognini és el número 50.