Segueix-nos a les xarxes socials:

BASQUETBOL

El Catalana Occident infantil jugarà la fase final de la Minicopa

El Catalana Occident infantil jugarà la fase final de la MinicopaARXIU PARTICULAR

El Catalana Occident Manresa infantil es va imposar per dos punts al Tecnyconta Saragossa (59-57) i va obtenir el bitllet per disputar la fase final de la Minicopa, que es durà a terme del 16 al 19 de febrer a Vitòria. A més dels manresans, també hi prendran part el Barça Lassa, l´Unicaja, el Reial Betis, el Divina Seguros Joventut, l´UCAM Múrcia, el Reial Madrid com a vigent campió i el Baskonia com a amfitrió.

En el primer quart, els manresans no van sortir gaire bé i el seu rival ho va aprofitar per agafar set punts de marge, però en el segon els nois de Marc Estany van reaccionar i van clavar un parcial de 23-8 per arribar al descans al capdavant en l´electrònic (32-24). En el tercer període el Tecnyconta va tornar a capgirar el marcador, i els darrers deu minuts van ser un frec a frec fins al final. Els aragonesos van igualar el marcador a 57 quan només quedaven vuit segons, però dos tirs lliures d´Edgar Medina van sentenciar el matx, ja que el conjunt de Saragossa va fallar un triple sobre la botzina.