El Catalana Occident Manresa infantil es va imposar per dos punts al Tecnyconta Saragossa (59-57) i va obtenir el bitllet per disputar la fase final de la Minicopa, que es durà a terme del 16 al 19 de febrer a Vitòria. A més dels manresans, també hi prendran part el Barça Lassa, l´Unicaja, el Reial Betis, el Divina Seguros Joventut, l´UCAM Múrcia, el Reial Madrid com a vigent campió i el Baskonia com a amfitrió.

En el primer quart, els manresans no van sortir gaire bé i el seu rival ho va aprofitar per agafar set punts de marge, però en el segon els nois de Marc Estany van reaccionar i van clavar un parcial de 23-8 per arribar al descans al capdavant en l´electrònic (32-24). En el tercer període el Tecnyconta va tornar a capgirar el marcador, i els darrers deu minuts van ser un frec a frec fins al final. Els aragonesos van igualar el marcador a 57 quan només quedaven vuit segons, però dos tirs lliures d´Edgar Medina van sentenciar el matx, ja que el conjunt de Saragossa va fallar un triple sobre la botzina.