La moianesa Carla Ubasart va prendre part, inclosa en la selecció espanyola absoluta i en categoria de menys de 57 quilos, a l'edició de la Copa d'Europa absoluta que es va celebrar a Màlaga.

L'esportista, que pertany al Judo Moià, es va classificar finalment en la novena posició. Va aconseguir superar la primera ronda davant de la judoka francesa Laury Posvite en el seu debut. Però en la segona ronda va caure derrotada enfront de l'alemanya Amelie Stoll. Ja en la fase de repesca, també va cedir en la seva lluita davant de la judoka italiana Samanta Fiandino.

Les competicions d'un primer nivell no s'aturen per a Ubasart, i la propera serà a Israel, en un termini de menys de deu dies. El proper 12 de novembre afronta la presència en el campionat d'Europa en la categoria sub-23, i amb unes grans esperances de brillar.