El Bayern no va passar d'un empat a un gol a casa davant el Hoffenheim, mentre que el Borussia Dortmund va golejar a domicili l'Hamburg (2-5) amb quatre gols d'Aubameyang, que havia quedat fora de la convocatòria del partit de Lliga de Campions contra l'Sporting de Lisboa per un acte d'indisciplina fa tot just quatre dies.

El Bayern va tenir molts problemes davant el Hoffenheim a la primera part i es va trobar amb un rival disposat a fer un gran desplegament físic per tancar espais i que buscava permanentment arribades ràpides a l'àrea contrària. En una d'aquestes aproximacions, al minut 15, una passada de quaranta metres del central Kevin Vogts va arribar a Amiri, que va tocar la pilota a la frontal de l'àrea, des d'on Demirbay va llançar una rematada davant la qual el porter Neuer no va poder fer res. El Bayern va començar a trencar l'esquema del Hoffenheim amb canvis de posicions i en un d'ells Arjen Robben va aparèixer desmarcat pel centre, va avançar fins a la vora de l'àrea i va fer una passada a Douglas Costa, que va llançar un centre que anava en direcció a Lewandowski i que, en intentar rebutjar-lo, el defensa Steven Zuber va enviar l'esfèrica al fons de la xarxa. En la segona part, el Bayern va prendre el control del partit, va tenir ocasions, però no en va tenir prou per a la victòria.

El Hoffenheim, amb l'empat, segueix invicte i en el tercer lloc, quatre punts per sota del Bayern, que és líder, i un darrere del Leipzig, que podria igualar en punts l'equip bavarès si guanya el seu partit avui contra el Magúncia. El Dortmund, amb la seva victòria, se situa a sis punts del Bayern, mentre que l'Hamburg segueix sent el cuer de la lliga.