La qualitat tècnica d'Albert Criado a l'hora de servir les faltes ha quedat palesa aquest dissabte a Santa Coloma de Farners. El bon tacte del migcampista de Sant Joan de Vilatorrada ha ajudat de forma clara a que l'Avià sumés els valuosos punts ja que les seves centrades han estat rematades a gol de forma mil·limètrica per Arnau primer, amb el peu, i per Alejandro després amb el cap, aquesta ja al minut 95.

El partit ha estat molt intens, amb força anades i vingudes a les dues àrees però amb poques ocasions de gol. En línies generals les defenses han superat als atacs. Els berguedans han començat amb força buscant la porteria rival sense massa encert fins que al minut 21 el citat Criado servia una falta des de la línia de mitjos i Arnau, amb el peu i sense massa oposició, establia el 0-1. Va semblar que aquesta acció esperonava als selvatans, que al minut 27 han fregat l'empat amb una rematada que ha aturat un segur Sergi.

Just quan el partit arribava al llindar de la mitja part, al minut 45, el jugador local Muñoz rebia una passada dins l'àrea i sense cap oposició de la defensa avianesa batia Sergi. A la segona meitat les ocasions de gol més aviat han brillat per la seva absència. Només cal destacar una gran aturada de Sergi a xut de Solà al minut 74. Quan tot semblava indicar que l´Avià empataria un altre partit, Alejandro marcava l'1-2 al minut 95 aprofitant un nou servei de falta precís realitzat per Criado.