El Berga va sumar tres valuosos punts al camp d´un Bellavista que no va posar les coses fàcils als de Joan Prat. Després d´uns minuts de tempteig, una falta lateral llançada per Joan Noguera va entrar a la porteria defensada per Miquel Manotas amb la col·laboració d´un defensor i de Xavi Carreras (a l´acta consta Joan Noguera com a autor del gol). Era el minut 12 de partit i abans els locals van disposar d´una falta directa que va topar al travesser en una acció que els locals van reclamar gol en topar la pilota, suposadament, dins de la porteria. En aquesta jugada es va lesionar el porter del Berga Dani Peralta, que va haver de ser substituït per Joan Muñoz (min 14).

A partir d´aquí, el Bellavista va intentar portar la iniciativa però els berguedans, a la contra, també feien perill. Al descans es va arribar amb el marcador de 0 a 1 .

A la represa, després d´uns primers minuts de domini local, el Berga va prémer l´accelerador i després de ser anul·lades diverses accions per fores de joc inexistents, Sua va rematar al fons de la xarxa una centrada per l´esquerra de Joan Noguera (min 70). Amb 0 a 2, el Bellavista es va llançar a l´atac, però el Berga va saber aturar les envestides, i van destacar algunes bones aturades de Joan Muñoz.