L'equip de futbol flag de Sant Fruitós, els Bucaners, són a dues passes d'aconseguir la classificació per a la final a quatre de la Copa Catalana de l'especialitat. El futbol flag, una varietat del futbol americà en què no hi hi contacte físic entre els jugadors, disputa diversos tornejos durant la temporada i els bagencs poden certificar el seu accés a la fase decisiva del torneig guanyant els dos partits que jugaran diumenge, a més, al seu propi camp.

Els Bucaners van disputar ja una primera fase en què van derrotar els Celtas de la Vall de Tenes per 6-52 i van caure per un sol punt contra els Barcelona Pagesos Black (43-42). Diumenge, a partir de les quatre de la tarda, jugaran davant dels Barcelona Búfals i, si obtenen la victòria, disputaran una mena de duel decisiu per arribar a la final a quatre, possiblement contra l'altre equip dels Pagesos, els White.

Bones possibilitats

El president, entrenador i quarterback (director de joc) dels Bucaners, Gus Orriols, explica, sobre les possibilitats dels seus equips, que "contra els Búfals tindrem un partit molt igualat. Aquesta temporada hem millorat molt en tots els aspectes, sobretot el tàctic, i tenim bones possibilitats". En cas de triomf davant dels Búfals, el rival segurament serien els Pagesos White, "un equip de nivell semblant als Black, contra els quals vam perdre de només un punt". El factor camp "pot ser important, ja que el nostre és una mica més ample i ens pot afavorir".

Espectacle garantit

Més enllà de les possibilitats dels Bucaners, diumenge a la tarda serà una bona oportunitat per veure fins a vuit partits de futbol flag, ja que es decideixen dos grups. A més dels mencionats també juguen els Sarrià de Ter Wolves, els Badalona Dracs i els General Facilities Fenix. Orriols recorda que "és la primera vegada que organitzem la jornada decisiva a Sant Fruitós i ens n'estem fent ressò per mitjans i xarxes socials per tenir-hi molta gent i que ens ajudi a guanyar".