La Salle Manresa va tornar a encaixar una nova derrota a la seva pista, en aquesta ocasió davant l'Sferic de Terrassa, que es va imposar per un resultat de 57-64.

En la primera part els manresans van saber fer front a la defensa zonal d'un conjunt visitant molt físic i veterà, que a més ha incorporat tres nous jugadors en les darreres jornades. A la mitja part els bagencs guanyaven per tres punts de diferència (34-31).

En la segona meitat, els locals van estar desencertats en el tir (van anotar set triples de 25 intents), i això va permetre als vallesans empatar el duel al final del tercer quart (45-45). En els darrers deu minuts, els manresans es van posar nerviosos i van errar algunes cistelles fàcils, i això els va condemnar a la derrota.